Jens Mortier
Volledig scherm
Jens Mortier © Karel Duerinckx

OPINIE Jens Mortier: "Verplicht reclame kijken? Doorspoelen dat idee"

Er werd de voorbije week geopperd om het doorspoelen van reclame te verbieden. Een idee dat wellicht ook snel mag worden doorgespoeld, maar ik begrijp de motivatie wel.

37 reacties

  • Patrick Verbelen

    6 jaar geleden
    Noem een kat toch gewoon een kat, lineaire tv is op sterven na dood, het systeem is achterhaald. In Amerika zegden vorig jaar 1.7 miljoen mensen hun kabel abonnement op. Streaming of internet is de toekomst. Google haalde vorig jaar 500 miljard op via internet uit gepersonaliseerde reclame, deze strijd kan lineaire tv nooit winnen. Jim tv verdween omdat jongeren niet meer keken, daar het content ook te vinden was op you tube, persoonlijke muziek voorkeur en gepersonaliseerde reclame.
  • Theo Schuermans

    6 jaar geleden
    Een film is nog geen 5 minuten bezig of het is al reclame en dan nog maar te zwijgen over spelletjes, als je er één start dan moet je eerst reclame kijken zoals bv met farmville. En wat de tv betreft geef mij dan maar netflix, dan moet je helemaal geen reclame kijken.
  • Theo Van Hoof

    6 jaar geleden
    Als een zender zich niet kan staande houden, dat hij dan verdwijnt. Wat is de toegevoegde waarde van 4, 5, VTM, ... Pulp wordt er vertoond. Van de slimste mens over pas getrouwd naar temptation island. Sorry ik zal wel naar NPO, ARD, ZDF, HR, BR, WDR, NRW, MDR, HR, ORF, ... kijken. Veel wintersport. Mooie shows met oa Helene Fisher. Morgen Stefanie Hertel op MDR.
  • Dyrk Dudyrk

    6 jaar geleden
    Wel je hebt gelijk! Er ZIJN spots die goed zijn. Eens youtouben naar een franse tv-spot over FERVEX van 2 jaar geleden, over een middel tegen verkoudheid..." bonsoir Cindy...cest ta mêre" ....heerlijke spitsvondige commercial! Dit is je best doen. Aangezien dat ik als vlaming dit onthouden heb wil toch iets zeggen.
  • Ronald Delval

    6 jaar geleden
    Hoge kwaliteit aanhouden? Welke kwaliteit? Ik kijk nog amper Tv. Niet de moeite!