Marjolein en Mike
Volledig scherm
Marjolein en Mike © VTM

Het is nu definitief: Mike en Marjolein zijn uit elkaar (+ wat u allemaal niet zag op tv)

TVHet was mooie, pakkende televisie, maar het is nu ook officieel en onomkeerbaar: Marjolein en Mike zijn niet meer getrouwd. Tijdens een kort en haast emotieloos moment in het Kasteel van Wippelgem, waar de twee tortelduifjes van weleer vijf weken eerder haast smachtend in elkaars armen waren versmolten, las Mike een brief voor en raakte Marjolein niet veel verder dan te zeggen dat ze dacht dat Mike snel wel een ‘meisje’ zou vinden. Met het alleszeggende ‘ça va, zijn we weg?!’ trok Mike er vervolgens een streep onder.

51 reacties

  • Murielle vandebeeck

    6 jaar geleden
    Deze keer zit er geen enkel tof koppel iniet. De meeste zijn saai
  • dirk maes

    6 jaar geleden
    @Karel: Ik ben al jaren gelukkig getrouwd. Dus spreek voor jezelf als je denkt dat iedereen ongelukkig is binnen een huwelijk.
  • William Helsen

    6 jaar geleden
    Dit jaar zit er echt geen goede match bij heb ik de indruk. Er is nauwelijks liefde te zien. Tim en Esther zijn lief voor elkaar en willen het wel, maar het komt niet. Damiano en Wendy dat is altijd sporten en zagen tegen elkaar. Frie en Toon is enkel eten en giechelen. Lieve en Aljosja, hij wil wel maar zij speelt hard to get en maakt hem vaak belachelijk. Mike en Marjolein daar moet iets ergs aan de hand zijn, gaan al voor het einde apart wonen en uit elkaar. Geen succes dit jaar, jammer.
  • carine francoys

    6 jaar geleden
    Wendy was beter geschikt voor Mike ze is lief mooi...Damiano past beter bij Marjolein die zijn beiden zo begaan met hun eigen zelve...Wendy heeft bijzonder veel geduld met die zelfingenomenheid van Damiano...veel mannen zouden een vrouw als Wendy op handen en voeten dragen...
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Het is niet te verwonderen... dat Marjolein (op haar leeftijd) nog steeds 'alleen' is... wie wil er iemand met zo'n karakter??