Het lichaam van Mireille Knoll (85) en haar appartement werden in brand gestoken.  Haar sociale woning ligt in een appartementsblok in het Parijse Elfde Arrondissement. (Fotomontage HLN)
Volledig scherm
Het lichaam van Mireille Knoll (85) en haar appartement werden in brand gestoken. Haar sociale woning ligt in een appartementsblok in het Parijse Elfde Arrondissement. (Fotomontage HLN) © afp

Holocaust-overlevende (85) vermoord en in brand gestoken: 2 mannen opgepakt

Twee mannen zijn aangehouden voor de moord op een 85-jarige Holocaust-overlevende in Parijs. Mireille Knoll werd vrijdag gevonden. Ze was doodgestoken en haar lichaam en appartement waren in brand gezet.

24 reacties

  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    Erik, plaatsen delict worden in brand gestoken om eventuele sporen te vernietigen. En zoals ik zei, het is niet erg omdat ze joods is het is erg zonder meer.
  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Komaan zeg,hoe erg is dit,rust zacht lieve dame.
  • Joan Lute

    6 jaar geleden
    Zo onwezenlijk hoe haat en intolerantie zich meester maken van de maatschappij. Hoe kan men iemand haten die jou geen kwaad berokkend? De onverschilligheid bij de massa zou helaas door deze daders aanzien kunnen worden als een goedkeuring voor hun perverse daden namens hun diep gewortelde onverdraagzaamheid tegenover alles wat het niet eens is met hun.
  • Erik Wijmeersch

    6 jaar geleden
    Heidi Werbrouck, bij roofmoord steek je het lijk niet in brand. En er zijn anti joodse leuzen geschreven in het huis van het slachtoffer.
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    jozef stevens , jij denk zeker dat er niks anders bestaat man, zeveraar.