Paul Pogba was het slachtoffer van racistische beledigingen toen hij dinsdag de tweede Franse treffer scoorde tegen gastland Rustland.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Pogba was het slachtoffer van racistische beledigingen toen hij dinsdag de tweede Franse treffer scoorde tegen gastland Rustland. © AFP

Rusland nog niet klaar voor WK: nationale ploeg slikt ene nederlaag na andere, fans viseren tegenstander met apengeluiden

Het WK komt er in sneltreinvaart aan, maar het gastland lijkt er nog niet helemaal klaar voor. De Russische nationale ploeg slikt de ene nederlaag na de andere, één speelstad werd vorige week nog door de FIFA op de vingers getikt en dinsdag kregen de Franse internationals Ousmane Dembélé en Paul Pogba apengeluiden naar het hoofd geslingerd.

5 reacties

  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Ze mogen al tevreden zijn dat de meeste landen het bij huichelarij houden : diplomaten buitenzetten maar toch naar het WK gaan ! Ze moesten gewoon in groep forfait geven voor dit WK ! Pas dan zouden de Russen het voelen !
  • ralph ernst

    6 jaar geleden
    De FIFA is Poetin in't gat gekropen. Alles zakkenvullerij en dat verklaard gastland Rusland.
  • Dirk Tuymans

    6 jaar geleden
    Wie organiseerd daar nu een Wk. Net als Qatar...! Zakkenvullerij. Niet meer of minder.
  • dries vergauwe

    6 jaar geleden
    Ruslan had nooit wk mogen krijgen!!veel te veel racisten
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Het is alleen Poetin die nog kan winnen ... omdat er ook geen tegenstand is ... misschien met elf op het veld komen zonder tegenstander en dan is winst verzekerd.