Forenzisch onderzoek maakte duidelijk dat het gaat om een kleine (amper 1,50 meter groot) jonge vrouw van vermoedelijk tussen de 18 en 25 jaar.
Volledig scherm
Forenzisch onderzoek maakte duidelijk dat het gaat om een kleine (amper 1,50 meter groot) jonge vrouw van vermoedelijk tussen de 18 en 25 jaar. © RV

Vrouw die vermoord werd en in brand gestoken, heeft eindelijk een gezicht

BinnenlandTekenaars van de federale politie zijn er in geslaagd om een robottekening te maken van de Aziatische vrouw die op oudejaarsdag 2016 in een gracht langs de Oude Beselarestraat in Geluwe werd aangetroffen. Ze hopen zo eindelijk de identiteit van het slachtoffer te achterhalen.

0 reacties

  1. Gezocht voor 10 miljoen dollar: de zeven Chinezen die ook Belgische computers hackten
    PREMIUM
    2

    Gezocht voor 10 miljoen dollar: de zeven Chinezen die ook Belgische computers hackten

    Het is de Amerikaanse overheid menens in de strijd tegen de Chinezen die ook de computer van enkele Belgische politici - onder wie commissievoorzitter Els Van Hoof - hackten. Wie met een gouden tip de Amerikanen naar 7 geïdentificeerde leden van hackerscollectief APT31 kan leiden, krijgt een beloning van liefst 10 miljoen dollar. Wat hebben die Chinese hackers dan allemaal op hun kerfstok? En hoe konden zij onze Belgische parlementairen in verlegenheid brengen?
  2. Onthaalmoeder voor rechter nadat jongetje schedelfractuur oploopt: “Excuses hebben we ook na twee jaar nog niet gekregen”
    PREMIUM

    Onthaalmoe­der voor rechter nadat jongetje schedel­frac­tuur oploopt: “Excuses hebben we ook na twee jaar nog niet gekregen”

    Een onthaalmoeder uit Langemark moet zich voor de rechtbank van Ieper verantwoorden nadat in haar opvang een kindje zwaargewond raakte. De toen 9 maanden oude knaap kreeg in 2022 een stoel op zijn hoofdje en liep een schedelfractuur op. Haar raadsman spreekt van een jammerlijk ongeval. Maar waarom duurde het een week voor de politie ingelicht werd? En hoe gaat het ondertussen met het slachtoffertje? De beklaagde kon kort na de feiten nog rekenen op heel wat steunbetuigingen: “Ze zorgt voor onze baby’s alsof het haar eigen kinderen zijn, de liefde spat ervan af.”
    Langemark