De Pakistaanse Nobelprijswinnares Malala Yousafzai is voor het eerst sinds ze in 2012 in het hoofd werd geschoten door een talibanstrijder, opnieuw teruggekeerd naar haar geboorteland. Ze brengt een vierdaags bezoek met onder meer geplande ontmoetingen met premier Shahid Khaqan Abbasi en het hoofd van de Pakistaanse strijdkrachten generaal Qamar Javed Bajwa. Het is niet duidelijk of ook haar geboorteplaats Swat op het programma staat.
Volledig scherm
De Pakistaanse Nobelprijswinnares Malala Yousafzai is voor het eerst sinds ze in 2012 in het hoofd werd geschoten door een talibanstrijder, opnieuw teruggekeerd naar haar geboorteland. Ze brengt een vierdaags bezoek met onder meer geplande ontmoetingen met premier Shahid Khaqan Abbasi en het hoofd van de Pakistaanse strijdkrachten generaal Qamar Javed Bajwa. Het is niet duidelijk of ook haar geboorteplaats Swat op het programma staat. © AP

Malala Yousafzai voor het eerst sinds schietpartij weer in Pakistan

De Pakistaanse Nobelprijswinnares Malala Yousafzai is voor het eerst sinds ze in 2012 in het hoofd werd geschoten door een talibanstrijder, opnieuw teruggekeerd naar haar geboorteland. Dat meldden lokale media vandaag.

2 reacties

  • Peggy Geerts

    6 jaar geleden
    Niets dan respect voor dit meisje !
  • Danny Yde

    6 jaar geleden
    Yep, daar gaat ze ook een Nobelprijs voor krijgen van Trump.