AFP
Volledig scherm
© AFP

Rusland begonnen met 'vuile trucjes'-campagne tegen Westen

Rusland is begonnen met een campagne van "vuile trucjes" tegen Groot-Brittannië en de Verenigde Staten na de aanval op Syrische doelen. De Britse overheid heeft de hoeveelheid desinformatie die Rusland verspreidt via social media zien vertwintigvoudigen sinds de raketaanvallen in de vroege uren van zaterdag.

74 reacties

  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    Niks nieuws onder de zon. Ne Rus is en blijft ne schreeuwlelijk.
  • Edmond Dillien

    6 jaar geleden
    May, Macron en Trump hebben die raketten laten afvuren door hun legers met de bijbedoeling om hun politiek geknoei een paar pagina's naar achter te krijgen in de media want wat was het nut hiervan nu, ze hebben de Russen verwittigd omdat ze geen soldaten van hen wilden treffen en wie nu gelooft dat die gezwegen hebben tegen Assad is wel heel naïef, al wat ze gedaan hebben is 120 hele dure raketten gebruiken om leegstaande panden af te breken, da's al.
  • Elsje vervoort

    6 jaar geleden
    Kijk, wanneer de VS zegt dat ze daar enkel zijn om IS te bekampen dan liegen ze. 17 jaar geleden, dus lang voor er sprake was van IS, werd in het Pentagon een lijst van zeven landen opgesteld die de VS wou binnenvallen of destabiliseren. Zie General Wesley Clark: Wars Were Planned - Seven Countries In Five Years. De VS wordt geleid vanuit de coulissen door imperialisten en wij zijn hun vazallen.
  • Erwin Lambrechts

    6 jaar geleden
    Dit wordt allemaal bewust in scène gezet door england en den amerikaan doet er goe aan mee allemaal maar om stom europa mee op te zetten tegen n Rusland
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Dit is ook weer bedacht door Britten om internetvrijheid aan te pakken. Wees toch zo schaapachtig niet. Geen kat die gelooft dat Russen iets doen, ze draaien daar nog op Commodore 64.