© Instagram

De zusjes Kardashian sluiten hun kledingwinkels

Kourtney, Kim en Khloé Kardashian sluiten definitief de deuren van hun modewinkels DASH. Dat maakte Kim Kardashian gisteren zelf bekend op haar website.

elvh

"Na twaalf jaar hebben mijn zussen en ik beslist om de deuren van DASH te sluiten", schrijft Kim Kardashian op haar website. "De eerste winkel openden we in 2006 als familie. Sinds dat jaar hebben we er heel veel herinneringen gemaakt. We hebben het ondertussen heel druk met onze eigen merken en onze job als mama en het is voortdurend zoeken naar een goed evenwicht. We voelen in ons hart dat het tijd is voor een volgende stap." En dus gaan de winkels dicht. Een onderwerp dat al vaker aan bod kwam in 'Keeping Up With The Kardashians'. De zusjes openden de eerste DASH-winkel in hun woonplaats Calabasas. Die zaak verhuisde later naar Los Angeles. Deze winkel speelde een grote rol in de eerste jaren van hun realityserie. Toen de zussen filialen openden in New York en Miami, maakten ze daar spin-offs van het programma van.

De winkel in New York sloot al in 2016 de deuren. Wanneer ook de vestigingen in Miami en LA zullen sluiten is nog niet bekend.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer