Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

“Verkrachtingsvideo was waardeloos want jongen weende en smeekte om genade”: koppel dat zoon (9) verhuurde voor bedragen tot 10.000 euro legt hallucinante getuigenis af

BuitenlandIn het Duitse Freiburg is een reeks processen van start gegaan rond een koppel dat zijn zoon (9) jarenlang voor grof geld uitleende aan pedofielen. Christian L. (39) en Berrin T. (47) kregen daar bedragen voor die konden oplopen tot 10.000 euro. Tijdens het eerste proces tegen een van hun klanten (Markus K.) gaf Christian L. – die zijn stiefzoon zelf ook misbruikte – een hallucinant getuigenis over hoe hij en zijn vrouw tewerk gingen.

31 reacties

  • Bob Boogaerts

    6 jaar geleden
    ik ben een echte pacifist maar mijn bloed kookt! En dit is niet het eerste geval. Als ge al die verhalen hoort dan vraag ik me soms af hoe mensen zo afgrijselijk kunnen doen met elkaar. Zo afgestompt en emotieloos, zonder schaamte en respect. Heel moeilijk om hier kalm over te blijven, maar ik weet dat deze dwaze dingen ooit stoppen. Mss als er geen mensen meer zijn...
  • Luc Scheepers

    6 jaar geleden
    Walgelijk, dat manneke heeft trauma's voor zijn heel leven. 10 jaar en 12500 euro voor een recidive pedo en zijn (stief) ouders riskeren maar 15 jaar. Dat noemt men dus rechtspraak!! Wat wel goed is dat deze walgelijke personen "zeer goed" behandeld zullen worden in de gevangenis. Bij iedere mogelijkheid zullen ze een leuk moment hebben met de andere gedetineerden.
  • Pablo Dominguez

    6 jaar geleden
    Ik hoop dat dictators de wereld terug overnemen, dat ze zo'n zieke mensen gewoon op straat of op TV een kogel door de kop mag jagen, dat zal pas juichen zijn, dat zal pas justice zijn! Het is erg dat zo'n mensen in de gevangenis vliegen en gevoederd worden met ons belastingsgeld.
  • Jasper Verbeke

    6 jaar geleden
    Die jongen is kapot voor de rest van zijn leven, hoe kun je een kind zo iets aan doen???? De moeder en die twee venten zouden nooit nog vrij moeten komen. Als je zo'n zieke dingen doet met een kind kan je nooit nog in onze maatschappij komen. Zo'n gedrag leer je niet af door paar jaar cel.
  • Willy CAUBERGS

    6 jaar geleden
    Geen enkele straf is zwaar genoeg voor deze idioten !!! Dat kind is voor het held leven getekend dat zo een barbaren bestaan walgelijk! !!