Virginie Claes en haar moeder in 2015.
Volledig scherm
Virginie Claes en haar moeder in 2015. © photo news

Moeder Virginie Claes riskeert celstraf van vijf jaar voor poging tot doodslag op haar man

Vanmiddag verscheen de moeder van ex-Miss België Virginie Claes voor de correctionele rechtbank in Hasselt. De vrouw stak op 15 juni 2016 een keukenmes bijna tien centimeter diep in de borst van haar man en staat terecht voor poging tot doodslag. “Ik herinner me wel nog een discussie over ontrouw, maar weet niet meer wat er exact gebeurd is”, stelde de vrouw, die haar alcoholproblemen toegaf.

6 reacties

  • kris vdnees

    6 jaar geleden
    Mmmm vraag. Dronken achter het stuur, een fietser aanrijden en als excuses gebruiken heb het moeilijk omdat mijn dikke teen ontstoken is. Kan ook als excuus gebruikt worden niet. Wat als zij met boor een patiënt had verwond? Voorts imago hè. Rechter zal denken aan zijn status en die van ons virginie. Iedereen gelijk voor de wet. Iedereen heeft wel een zwak moment of tegenslag! Zelfbeheersing heel belangrijk!
  • Marc Sierens

    6 jaar geleden
    Benieuwd welke straf ze zal krijgen,krijgen we een voorbeeld van ons kent ons en volgt er een lichte straf.
  • Marc Geerts

    6 jaar geleden
    Zal weer een klucht worden op de rechtbank, zal nog zero dagen in de gevangenis moeten verblijven tenzij ze hem binnen enkele maanden vermoord.
  • lodewijk maesen

    6 jaar geleden
    vrij want....kent veel volk...
  • Patrick Vandeweyer

    6 jaar geleden
    Vast zetten! Iedereen gelijk.
  1. Jarenlang was hij politie altijd nét een stap voor, nu is ‘Most Wanted’ drugsbaron Tom Michielsen (48) aangehouden in Berlijn: “Groothandelaar van coke”
    PREMIUM
    UPDATE
    6

    Jarenlang was hij politie altijd nét een stap voor, nu is ‘Most Wanted’ drugsbaron Tom Michielsen (48) aangehou­den in Berlijn: “Groothan­de­laar van coke”

    “Hij dwong de opsporingsdiensten tot het uiterste.” Maar nu lijkt het geluk van de 48-jarige drugsbaron Tom Michielsen uit Hoevenen (Stabroek) op. De man werd donderdag in Berlijn aangehouden. Hij moet in ons land nog een celstraf van acht jaar uitzitten. In Nederland wacht hem nog een celstraf van 11 jaar voor handel in cocaïne, heroïne en witwassen. En dan heeft hij al zeven jaar cel achter de rug in Dubai voor de ‘invoer van potten en pannen.’ Of zo beweert hij tenminste.
    Antwerpen, Stabroek
  2. PORTRET. Antwerp 10 Miles-baas Bob Verbeeck (63) en bedrijf Golazo: zij verdienen stevig aan jouw zweetdruppels
    PREMIUM
    6

    PORTRET. Antwerp 10 Mi­les-baas Bob Verbeeck (63) en bedrijf Golazo: zij verdienen stevig aan jouw zweetdrup­pels

    Regen, wind en kou: zelfs dat voorspelde trio zal zondag 31.000 sportievelingen niet weghouden van de Antwerp 10 Miles. Zij willen de belangrijkste loopwedstrijd van Vlaanderen voor geen geld ter wereld missen. En dat mag letterlijk worden genomen. Achter zoveel zweetdruppels schuilen immers ook heel wat centen. Een inkijk in het zakenmodel van Bob Verbeeck en zijn sportbedrijf Golazo, dat intussen al 1.000 (!) sportevenementen in binnen- en buitenland organiseert.