Een trouwstoet veroorzaakte onlangs ook chaos op de A12 richting Brussel ter hoogte van Meise. Feestvierders haalden levensgevaarlijke manoeuvres uit op de snelweg. Op een bepaald moment stopte de stoet zelfs om de bruidegom op de snelweg in de lucht te gooien.
Volledig scherm
Een trouwstoet veroorzaakte onlangs ook chaos op de A12 richting Brussel ter hoogte van Meise. Feestvierders haalden levensgevaarlijke manoeuvres uit op de snelweg. Op een bepaald moment stopte de stoet zelfs om de bruidegom op de snelweg in de lucht te gooien. © RV

Politie gaat Turkse huwelijken controleren in Genk en Heusden-Zolder

Zowel in Heusden-Zolder als in Genk werden onlangs in het openbaar geweerschoten gelost tijdens trouwstoeten. De politie zal daarom controles uitvoeren bij Turkse huwelijken om overlast tegen te gaan en de veiligheid te garanderen.

11 reacties

  • Hugo De Coster

    6 jaar geleden
    Misschien is het een oplossing, als ook alle echte Belgen op deze manier gaan trouwen. Dan zal het voor iedereen misschien duidelijk worden wat het probleem is van dit wangedrag.
  • Guido Swerts

    6 jaar geleden
    Het was voorspelbaar dat die grote gemeenschap niet gestraft zou worden..en het komt nog uit ook.Zal ook eens de openbare weg blokkeren en in de lucht gaan schieten met een vuurwapen,zou ik er ook vanaf komen met een infobrochure dat zoiets eigenlijk niet mag?
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    We gaan geen heksenjacht organiseren.Dat wil gewoon zeggen ,we gaan overal te laat komen!
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Na zovele jaren wangedrag. Schande !!!
  • Marie Vandam

    6 jaar geleden
    Precies dat die daar zich iets gaan van aantrekken!!