Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vanhaezebrouck: "Teo zei me: 'We speelden met tien op Standard'"

Belgisch voetbalEerlijk is Lukasz Teodorczyk blijkbaar wel. De Pool, die sukkelt met de sinussen, sprak na Standard met Hein Vanhaezebrouck over zijn prestatie: "Teo zei me dat hij nérgens was. Hij herinnert zich de match zelfs niet."

45 reacties

  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Uit respect voor de andere clubs Anderlecht vierde of vijfde .... Hoeveel meer respect moeten de andere clubs dan wel krijgen als ze nog steeds achter Anderlecht staan? Wat Theo betreft is het wel zo dat hij zowat de enige is die altijd zijn stinkende best heeft gedaan in goede en mindere tijden. En die vijftien punten door arbitrage zijn naar Brugge gegaan rik balas.
  • Benny Vandervelde

    6 jaar geleden
    De verdienste van club dit seizoen is de zwakte van Anderlecht, de Champions League zal dit wel bevestigen... Alhoewel brugge al een jaar langer heeft kunnen rusten, mja wie weet!
  • eduard janssens

    6 jaar geleden
    En vandaag op 9 punten , en welke uitleg dan Heintje ? C4 zeker !
  • Jan Feys

    6 jaar geleden
    Anderlecht mag blij zijn dat ze met hun smakeloos voetbal nog zoveel punten hebben... ik heb veel matchen bekeken en meestal was het niet om aan te zien... overroepen en veel geluk gehad telkens met of zonder ‘hulp’ van derden, plaats 4 of zelfs 5 lijkt me eerlijker uit respect voor de andere clubs...
  • j hm

    6 jaar geleden
    Heintje heeft weer een oorzaak gevonden, ditmaal was het Theo. Daar is hij de beste, altijd de schuld bij een ander leggen, want hij is onkreukbaar..