Jonas De Roeck.
Volledig scherm
Jonas De Roeck. © BELGA

FT België: De Roeck volgend jaar geen trainer meer bij STVV - Waasland-Beveren plukt linksback weg uit Eredivisie

FT BelgiëHoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Al het grote en minder grote nieuws over de binnenlandse voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

11 reacties

  • jenny charels

    6 jaar geleden
    Coosemans. (Heel) goede keeper. Bij Club begonnen. Na Club wat op de sukkel geweest. Knokt zich nu terug naar subtopper Oostende. Om dan over een jaar of 2 terug langs de grote poort binnen te komen bij Club ......
  • BENNY VAN EECKHOUT

    6 jaar geleden
    Ze willen een trainer van Amerika of Australie ! Wat hebben die al bewezen in het europese voetbal ?
  • Michel FRANCOIS

    6 jaar geleden
    Jonas De Roeck heeft zich zelf niets te verwijten . Heeft een prachtig seizoen gespeeld met de ploeg die hij ter beschikking had . Maar STVV is zijn ziel al een tijd verloren . Spijtig is een gezellig club met trouwe supporters . Hopelijk gaan ze niet lopen voor de japanners.
  • Jos Boesmans

    6 jaar geleden
    Men mag van een trainer verwachten dat hij zijn beste spelers opstelt. De Roeck heeft maanden, om welke reden ook, geen beroep gedaan op Bezus. Bezus is gewoon de beste voetballer van STVV en knokt tot hij er bij neervalt. De Norre is een rechtsvoetige nummer 8 die bij gebrek aan beter , noodgedwongen op de linkerback speelt. Is het niet de bedoeling van in PO2 eens iets uit te proberen? Dus...De Roeck buiten is logisch.
  • Marnix Malone

    6 jaar geleden
    Arsenal wenkt voor De Roeck..