Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Kat loopt 20 kilometer terug naar huis nadat baasjes hem weggeven. En wordt vervolgens naar asiel gebracht voor spuitje

DierenHet enige wat hij wilde was weer bij zijn familie zijn, maar het enige wat zijn familie wilde was van hem af raken. Toen de Amerikaanse kat Toby maar liefst 20 kilometer terug naar huis was gelopen nadat zijn baasjes hem weg hadden gegeven, kreeg hij geen warm welkom. In de plaats werd hij naar een asiel gebracht. Met de vraag om hem een spuitje te geven.

20 reacties

  • Frans Lauretta

    6 jaar geleden
    Als dit dier zoveel km loopt om terug naar zen baasjes te gaan zie je maar pas hoe aanhankelijk een dier kan zijn ongeacht hoe de eigenaars zijn ze hadden het diertje hartelijk moeten ontvangen in plaats van lompweg een spuitje te gaan vragen schandalig, hopelijk komt loontje om zen boontje en het poesje zal nu veel beter zijn gelukkig
  • frieda schaut

    6 jaar geleden
    een geluk dat toby een nieuw onderkomen vond, dat de poes er nog lang gelukkig mag zijn!
  • Jasper Verbeke

    6 jaar geleden
    Je moet het maar kunnen doen, onbegrijpelijk wat voor een mensen er rond lopen... Gelukkig is het voor dit beestje goed gekomen.
  • Marie-Claire Vandekerckhove

    6 jaar geleden
    Mensen die dieren niet goed behandelen zijn ook niet goed voor andere mensen.En al de miserie in de wereld komt door het zo superieure mensdom.Geef mij maar het dierenrijk.
  • Maxiem Clerx

    6 jaar geleden
    Arme Toby, doet deugd dat hij goed terecht is.