Els Ampe, Alain Courtois, Charles Michel en Gwendolyn Rutten.
Volledig scherm
Els Ampe, Alain Courtois, Charles Michel en Gwendolyn Rutten. © Photo News

Alain Courtois gaat voluit voor Brusselse burgemeesterssjerp met Els Ampe op twee

Eerste schepen Alain Courtois gaat voluit voor de burgemeesterssjerp van de stad Brussel, met in zijn zog schepen Els Ampe. Dat was de boodschap op de voorstelling van de MR-Open Vld-lijst op een dakterras onder een staalblauwe hemel in hartje Brussel. 

11 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Marcske als het over zakken vullen gaat moet je bij de nva zijn vriend. Op vier jaar tijd staat nva op plaats nr één te pronken met mandaten. Weet je nog, ze deden dat om de mandaten af te schaffen ? Wel nva heeft er nu meer ,dus als het over graaien gaat en je bent van de nva , st....st.... ( stillekens st.....)
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Zo zie je maar Samusocial is al vergeten en alles gaat zijn gewone gang u ziet het op de foto de VLD positiviteit druipt er af !
  • Martien De Four

    6 jaar geleden
    De VLD zou beter samenwerken met de Vlamingen maar de Vlamingen komen onder elkaar niet overeen. Het enige wat de Vlamingen samen met de Franstaligen bestrijden is de Nva in Brussel. Daar willen Vlamingen absoluut niet mee samen werken. Hopelijk dragen ze er de gevolgen van want Nva doet het in de peilingen zeer goed in Brussel
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Alain Courtois heeft veel gemeen met het DNA van de linkse politici in Brussel. Een veelbelovend Eurostadion vervult nog altijd in zijn gedachten (en zijn zakken).
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    laat hem hij kan toch niet winnen.