Mechteld met haar centerfold uit  het Nederlandse tijdschrift Panorama.
Volledig scherm
Mechteld met haar centerfold uit het Nederlandse tijdschrift Panorama. © Frans Nikkels

Manager Mechteld poseert in lingerie en is nu haar baan kwijt

De Nederlandse Mechteld Geesing is haar baan kwijt na ophef over een pikante foto van haar in mannentijdschrift Panorama. Haar werkgevers vinden dat Geesing hun vertrouwen heeft geschaad. 

39 reacties

  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Dat is helemaal geen drogreden want als zij voor mij werkt en ook met MIJN klanten, hoe denken jullie zelf dat dat op mij zou reflecteren? Denken jullie echt dat iemand mij nog serieus zou nemen als ik zo iemand aan de bak zou houden? Stan Mestach? Als mijn klanten mij uitlachen door haar, dan leven mijn klanten misschien in een vorige eeuw maar zij betalen wel h et eten op mijn bord.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Geloof nooit wat een titel doet suggereren.
  • Philip Maes

    6 jaar geleden
    Leofar Koninckx, toch niet. Goed lezen man. Het is toch duidelijk dat dit ontslag er alleen omwille van de fotoshoot is gekomen. Dat van die commentaar is een drogrefen. Je kent blijkbaar het puritanisme in de Nederlandse Bible Belt niet.
  • Marc Devuldere

    6 jaar geleden
    Weeral verkeerde titel ze is niet ontslagen voor de foto maar omdat ze commentaar gaf achteraf in een open brief.
  • stan mestach

    6 jaar geleden
    wat een onnozelaars hier dit is gewoon een foto die we alle dagen zien in elk tijdschrift en enge geesten dit is een natuurlijke mooie vrouw wat is daar mis mee en een voorbeeld functie dat is belachelijk leven jullie nog in de vorige eeuw