Julia in 'Thuis'.
Volledig scherm
Julia in 'Thuis'. © VRT

Duivelse Julia maakt comeback in 'Thuis': "Paulientje, het is mama!"

showbizzPaulien is in shock en met haar wellicht ook een pak ‘Thuis’-kijkers. In de aflevering van vrijdagavond dook plots haar psychopatische moeder weer op. Julia staat duidelijk te popelen om na een stilte van zeven maanden voor wat extra suspense te zorgen.

13 reacties

  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    Hoe dat die hare kost kan verdienen met acteren lijkt mij al een raadsel op zichzelf. En dan heeft die nog ne smoel om hout op te kappen.
  • marie-lou DE RIDDER

    6 jaar geleden
    Wel,jullie hebben groot gelijk,de goede er uit laten verdwijnen,en de prutsers die er bijzijn laten blijven!!als er nu één is die heel natuurlijk speelt,is het wel RENZO!!!!en zo zal ik naar Canvas kijken,waar men mooie dieren programma's geeft,of Plattelands TV.Heerlijke TV
  • leen hanssens

    6 jaar geleden
    Kan het nog gekker in thuis?
  • maud hallett

    6 jaar geleden
    Ze hadden beter Renzo gehouden, en waarom moet Mayra er ineens uit??
  • Rita Loos

    6 jaar geleden
    Renzo en Mayra, de meest naturelle en bekwame acteurs uit Thuis, zoniet de besten zelfs, moeten er uit terwijl een resum slecht acterenden zoals Lowieke, Pauline, kortom al de jongeren moeten blijven. Begrijpe wie kan.
  1. KIJK. Hollywood-hartenbreker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper: “Ik geef er geen fuck meer om”
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Hollywood-hartenbre­ker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper: “Ik geef er geen fuck meer om”

    Er vielen heel wat monden open tijdens de première van de nieuwe film ‘Poolman’ in Los Angeles. Acteur Chris Pine stapt er de rode loper op met een heel andere look dan we gewoon zijn van de acteur, die anders altijd strak in het pak zit. Pine heeft nu lange haren en een verwilderde baard. Hij koos ook voor een korte short en een ‘I love L.A.’-T-shirt. “Er komt een punt in je leven dat je geen ‘fuck’ meer geeft over anderen hun mening en dat je aandoet waar je zin in hebt. Ik zit duidelijk op dat punt”, verklaart de Amerikaanse acteur.
  2. Tegenpolen trekken elkaar aan: waarom Billie Leyers en Jasper een goede match zijn
    PREMIUM
    Muziek

    Tegenpolen trekken elkaar aan: waarom Billie Leyers en Jasper een goede match zijn

    “Er is altijd iets dat je aan je lief wil veranderen, maar we koesteren onze verschillen steeds meer.” Tegenpolen Billie Leyers (29) en Jasper Maekelberg (35) zijn al zes jaar een koppel, maar nu pas is hun allereerste muzikale baby geboren. Hun EP ‘Oh Yes’ is het bewijs dat ze muzikaal ook een magische match zijn. Met Oyesono hopen ze internationaal te touren. Maar daarnaast zijn ze een doodgewoon koppel dat kibbelt over huishoudelijke taken. “Jasper kan heel goed koken, maar hij doet het te weinig.”