AFP
Volledig scherm
© AFP

Wie liegt over gifgasaanval Douma?

Rusland probeert de wereld ervan te overtuigen dat er geen gifgasaanval is geweest in Douma. Op de Russische televisie vertelt een jongen van elf hoe hij zonder reden in het ziekenhuis met water werd afgespoeld om de wereld van de aanval te overtuigen. De enigen die uitsluitsel kunnen bieden, zijn de onafhankelijke experts, maar die mogen nog steeds Douma niet binnen.

50 reacties

  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    De Russen zijn meesters in het manipuleren van de media. Dat ze de onafhankelijke onderzoekers nog steeds niet toelaten zegt ook veel. De VS (Obama) had destijds NOOIT mogen toelaten dat Russische troepen die moordenaar dictator ter hulp kwamen.
  • Eric Van den Bergh

    6 jaar geleden
    Wie liegt? Het westen, het zijn duidelijk de rebellen die hier schuldig zijn.
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    De Westerse coalitie uiteraard. Volgens sommige bronnen op het internet zou Israel via hun Mossad een opslagplaats der rebellen hebben doen ontploffen als "gifgasaanval"...
  • Raynel Enfield

    6 jaar geleden
    er waren zogenaamd 40 doden, maar nooit een lijk getoond ...zegt al voldoende dat de chemische aanval nooit heeft plaats gevonden.
  • Gilbert Haelewyn

    6 jaar geleden
    De Witte Helmen worden betaald door een rijke Saoedi, vijand van Assad. De woordvoerster van Trump feliciteert de Witte Helmen voor "hun fantastisch werk". De Witte Helmen beschuldigen Assad van een gasaanval. De VS vallen Syrië aan.