BELGA
Volledig scherm
© BELGA
OH Leuven OHL
3
EINDE
1
Excel Moeskroen MOU
  • 63' 69' Goal Yannick Aguemon
  • 72' Goal Samy Kehli
  • Yannis Mbombo Goal 51'

LIVE (18u): Legt Moeskroen OHL over de knie?

• Aftrap 18u
• King Power at Den Dreef Stadion
• Vijfde speeldag PO2
• Moeskroen pakte 7/12, OHL 4/12

0 reacties

  1. Beerschotfans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Beerschot­fans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Woelige start voor Thorsten Theys op het Kiel. De voormalige CEO van KV Oostende werd begin deze week door de Saoedische meerderheidsaandeelhouders van United World aangesteld als vervanger van de afscheidnemende CEO Frédéric Van den Steen. Een beslissing die niet in consensus genomen werd met de Vlaamse minderheidsaandeelhouders Vrancken en Verellen en duidelijk ook niet naar de zin is van een groot deel van de Beerschotaanhang. Zij zijn United World liever kwijt dan rijk en moeten niet weten van de aanstelling van Theys. Die laatste vond donderdagavond dan ook zijn motor aan de ketting gelegd met een niet mis te verstane boodschap: “Rot op garnaal! Niet welkom op’t Kiel!”
    Antwerpen
  2. Matías Galarza, pitbull mét techniek van Genk: “Ik ben een product van het Argentijnse voetbal, wij vliegen er iets steviger in”
    PREMIUM

    Matías Galarza, pitbull mét techniek van Genk: “Ik ben een product van het Argentijn­se voetbal, wij vliegen er iets steviger in”

    Matías Galarza (22) heeft twee gezichten. Enerzijds is er dat verbeten grinta-hoofd, dat in alles ‘Ik ben een verdedigende middenvelder uit Argentinië’ uitschreeuwt, en anderzijds er is dat fijne, jeugdige gezichtje dat nu voor ons zit. Een gesprek met de man die op de Bosuil het middenveld domineerde. “Heel mijn leven heb ik op straat geleefd en hier trekt iedereen zich ’s avonds terug in zijn eigen huis. Dat is wennen.”