rv
Volledig scherm
© rv

Truiense scoutsleider opgepakt en geschorst in onderzoek naar forum met naaktfoto's

Een Truiense student en scoutsleider wordt in verband gebracht met een geheim online forum van voyeurs. Het parket van Limburg benadrukt dat het niet gaat om het gamingplatform Discord dat recent in de media verscheen. De 23-jarige man werd dinsdag opgepakt en verhoord in een onderzoek naar de aanmaak en de verspreiding van naaktfoto's en -video's van een tweehonderdtal vrouwen en meisjes.

40 reacties

  • Luc Van Hauwermeiren

    6 jaar geleden
    Benny Vlayen als u dat echt meent stuur u kinderen dan zeker niet naar een jeugdbeweging daar krioelt het van zulke sujetten als ge anno 2018 graag in korte broek met kinderen speelt dan schort er iets.Er zijn betere en veiliger en leukere alternatieven
  • Andy Verachtert

    6 jaar geleden
    De meeste naaktfoto's zijn fake. Heel simpel te maken : haal een van de overvloedig aanwezige naaktfoto's van dames van internet. Bij voorkeur eentje met ongeveer hetzelfde figuur als uw ex-vriendin. Kopieer het gezicht van uw ex-vriendin van een alledaagse foto en plaats het over het gezicht op de naaktfoto. Voila, klaar. Alleen een specialist kan soms het gesjoemel met de foto zien.
  • RENE LENAERTS

    6 jaar geleden
    Voyeuristen zijn onnozele subjecten maar geen gevaarlijke criminelen. Niet te veel juridisch kruit aan verschieten. De meest gepaste straf zou een "virtuele schandpaal" zijn. Maak ze met naam, toenaam en foto bekend. Hoon en spot zal hun deel zijn.
  • Jean Pollet

    6 jaar geleden
    opgepast met foto's.Uw beste vriend is morgen misschien uw grootste vijand
  • Tom Sreivilo

    6 jaar geleden
    gaan ze die overige 2999 leden ook 15 jaar gevangenisstraf geven? dan gaan ze toch een paar prisonnekes moeten bijbouwen denk ik...