Gronden sportzone te koop

De gemeente start een marktbevraging omtrent een nieuwe gedeeltelijke invulling en verkoop van sportgronden in de sportzone van Meeuwen. De procedure wordt opgestart, kandidaat-kopers en investeerders kunnen van 10 mei tot 10 juni hun kandidatuur indienen.

RDR

“De gemeente wil haar inwoners - en bij uitbreiding de regio - een divers sportaanbod aanbieden. Er liggen twee investeringsvoorstellen op tafel. Om te kunnen verkopen komt er eerst een openbare marktbevraging. De kandidaat-kopers dienen aan te voldoen aan bepaalde criteria”, duidt schepen, Kurt Plessers (CD&V).

MG-er Jan Schonkeren is niet tegen: “Wat is nog mogelijk in deze zone, voor andere sportclubs en feestactiviteiten, na de realisatie van deze projecten?"

N-VA-er Jochen Schuermans polste naar de mogelijke investeerders. “Er is interesse voor de bouw van een trampolinehal en een instructiezwembad. Voor het KSK Meeuwen, het wielerevenement en andere activiteiten blijft er voldoende ruimte beschikbaar. Ook andere activiteiten kunnen op deze locatie perfect blijven doorgaan”, bevestigde Plessers.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer