Vrouw (72) verdrinkt nadat ze zich met auto vastrijdt in moerasgebied

© mvl

Bij een tragisch ongeval is zondagochtend een 72-jarige vrouw om het leven gekomen. Ze kwam met haar wagen vast te zitten in moerassig gebied in het Vlaams-Brabantse Affligem en verdronk. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde.

gjs, mvl

De vrouw was vanaf de Meersstraat in Ternat de Lombeekstraat in Affligem ingereden. Die straat loopt dood, want ze geeft uit op de afgebroken brug over de E40.

Om een nog onduidelijke reden keerde ze niet om, maar reed ze verder over een landwegje langs de zijberm van de E40. Een dramatische keuze: ze belandde in moerasgebied en kwam vast te zitten met haar Volkswagen. Daarna stapte ze uit, maar ze is verdronken.

Mountainbikers

Haar lichaam werd zondag om 10 uur aangetroffen door twee mountainbikers. De hulpdiensten kwamen nog ter plaatse, maar hulp kon niet meer baten.

“Sporen van geweld zijn er niet aangetroffen”, zegt Carol Vercarre, woordvoerster van het parket van Halle-Vilvoorde. “Ook een tussenkomst van een derde lijkt er niet te zijn geweest, blijkt uit onderzoek van de wetsdokter en het labo.”

Er wordt vermoed dat de vrouw zich vergist heeft en de weg verkeerdelijk is ingeslagen. “Zekerheid is er niet. We weten niet waarom ze daar was.”

© mvl

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen