Direct naar artikelinhoud
Tv-tips

Speelt Radja Nainggolan straks de Champions League-finale?

Radji 'Ninja' Nainggolan tijdens de training voorafgaand aan de halve finale.Beeld REUTERS

Vandaag ligt een zeer gevarieerde tv-avond in het verschiet. Gaande van reality-tv met Komen eten tot de eerste halve finale van de Champions League: voor elk wat wils. Een volledig overzicht vindt u hier.

Komen eten

Vandaag begint het nieuwe seizoen van Komen eten. De geëngageerde en ambitieuze Jaimie mag de spits afbijten. Als Mister Gay Belgium 2017 zet hij zich actief in voor de holebigemeenschap: hij is ervan overtuigd dat hij een verschil kan maken in de wereld en wil de problematiek rond holebi's en LGBT's aankaarten. Zijn vader en oma leerden Jaimie koken. Daarom zal hij vanavond echte familiegerechten serveren.

Om 19.45 uur op VIER.

Halve Finale Champions League: Liverpool FC - AS Roma

Voor het begin van de kwartfinales had niemand Liverpool en AS Roma verwacht in de halve finale vandaag. Na twee sensationele matchen slaagden de twee ploegen er in om met respectievelijk Manchester City en Barcelona twee kandidaat-winnaars van het Europese kampioenenbal uit te schakelen. Vanavond spelen de Britten en Italianen de eerste van twee halve finales. Die zullen uitmaken of Radja Nainggolan, dan wel Simon Mignolet – zij het van op de bank – in de Champions League-finale zal staan.

Om 20.15 uur op Q2.

Nainggolan bezoekt het stadion van Liverpool samen met zijn ploegmaats.Beeld Photo News

Shopping Queens

Vier dochters van een of meer bekende Vlamingen trotseren deze week de Leuvense binnenstad om er een outfit te scoren. Maxine Michiels (25), Laura Van Tongelen (24), Maartje Van Neygen (22) en Jasmine Vermassen (27) krijgen elk een bijzonder accessoire toegewezen dat als basis moet dienen voor hun restyling. Maxine, de dochter van Soulsister-zanger Paul Michiels, bijt de spits af.

Om 20.35 uur op VIJF.

United 93

Amerika, 11 september 2001. Verschillende vliegtuigen worden gekaapt door terroristen. Twee ervan vliegen de WTC-torens in, terwijl het derde, vlucht United 93, zich een weg baant naar Washington. De passagiers van United 93 komen in opstand tegen de terroristen die het toestel in het Capitool willen doen crashen.

Om 20.40 uur op CAZ.

Faroek live

Gerechtsspecialist Faroek Özgünes probeert in Faroek live samen met de kijkers misdrijven op te lossen. Hij praat met slachtoffers, getuigen, politiemensen en parketmagistraten om zoveel mogelijk nuttige details te verzamelen over een misdrijf. Ook wordt via bewakingsbeelden en nauwkeurige reconstructies de medewerking van de kijkers gevraagd. Zij kunnen tijdens de uitzendingen live reageren.

Om 21.40 uur op VTM.