Direct naar artikelinhoud
Rock Werchter

Dotan vervangen door Millionaire op Rock Werchter

Dotan.Beeld ANP Kippa

Dotan komt niet naar Rock Werchter. De Nederlander wil focussen op nieuw werk en annuleert al zijn geplande concerten. Hij zal tijdens Rock Werchter vervangen worden door Millionaire. Dat heeft de organisatie van het festival vandaag bekendgemaakt.

De Nederlandse zanger kwam eerder deze maand in opspraak omdat uit onderzoek van de Volkskrant bleek dat Dotan zijn muziek had gepromoot met nepprofielen.

Hij wordt nu vervangen door Millionaire. De groep rond Tim Vanhamel zal op zaterdag 7 juli in The Barn staan. Het is van 2005 geleden dat Millionaire op Rock Werchter speelde.

Rock Werchter 2018 vindt plaats van donderdag 5 juli tot en met zondag 8 juli in het Festivalpark in Werchter. 

Dagtickets voor zaterdag 7 juli (met onder andere Pearl Jam, Jack White, Jack Johnson, Fleet Foxes en Khalid) en dagtickets voor zondag 8 juli (met onder andere Arctic Monkeys, Nick Cave & The Bad Seeds, Nine Inch Nails, Post Malone en Eels) zijn uitverkocht. 

Dagtickets voor de andere festivaldagen en combitickets voor de gehele duur van het festival zijn nog in verkoop. Tickets zijn te koop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.