Charles Aznavour
Volledig scherm
Charles Aznavour © EPA

Franse zanger Charles Aznavour opgenomen in ziekenhuis Rusland

CelebritiesCharles Aznavour is woensdag opgenomen in een ziekenhuis in St. Petersburg. De 93-jarige Franse zanger werd onwel tijdens de repetitie voorafgaand aan zijn concert in de stad, melden Russische media. Wat hem precies mankeert, is niet duidelijk.

9 reacties

  • Frank Van Crombruggen

    6 jaar geleden
    Topartiest, chapeau Monsieur Charles !!
  • Paul Severs Paul

    6 jaar geleden
    Stoppen , ik vind hem nog steeds één van de grootste artiesten en nog altijd goed bij stem! Een inzinking kan je op elke leeftijd hebben, Kijk maar eens naar al die artiesten, voetballers sportmensen en de gewone mensen die op jonge leeftijd niet alleen flauwvallen, maar jammer genoeg zelgs overlijden. Sommige zoals bij een gewone training. Charles is inderdaad een oude man, maar muziek is zijn passie en daar staat geen leeftijd op.
  • Gilbert Haelewyn

    6 jaar geleden
    Alle respect voor kleine Grote Aznavour. Aznavour is met zijn publiek getrouwd. Er afscheid van nemen zou zijn dood betekenen. Hij wil liever dat zijn dood hem verplicht om afscheid te nemen.
  • eduard de gucht

    6 jaar geleden
    Een der beste chansonniers ooit geweest met stijl en klasse, maar nu jammer genoeg " een van Yesterday, when he was young(er), toch veel respect ! veel beter dan hedendaagse rappers die vunzige praat rond brullen met hun broek half afgezakt, en niet kunnen laten om elke 5 seconden te voelen of hun ballen er nog aanhangen.
  • Désiré hmelers

    6 jaar geleden
    Met alle respect...maar wordt het niet tijd om te stoppen? Hij heeft al moeite zij teksten te onthouden en om den brode hoeft hij het echt niet te doen. Anyway... een voorspoedig herstel toegewenst.