Brussel is weer een expliciete muurschildering … rijker

© rr

Hoe choqueer je Brusselaars die ondertussen al alles gezien hebben? Dat moet de vraag zijn die de artiest achter de Brusselse fresco’s zichzelf gesteld moet hebben. Geen piemels of vagina’s dit keer, die zijn we intussen gewend. Wel een enorme anus in volle actie.

nkdr

Brussel had natuurlijk al een anusmuur, ter hoogte van de Steenkoolkaai, maar die was niets in vergelijking met de nieuwe muurschildering en, zo bericht Bruzz.be, die verdwijnt binnenkort ook. Het lijkt erop dat de kunstenaar daarom maar tot actie is overgegaan en een zo mogelijk nog explicietere muurschildering van een anus het Brusselse straatbeeld wilde laten sieren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De nieuwe anusmuur is te vinden aan de Akenkaai, achteraan het gebouw van Erfgoed Brussel. Ongetwijfeld werd bij de plaatsing van het werk ook de opening van het kunstencentrum Kanal in het achterhoofd gehouden. Dat opent begin mei vlakbij de nieuwe anusmuur.

Een overzicht van eerdere bijzondere muurschilderingen:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen