Photo News/Datawrapper
Volledig scherm
© Photo News/Datawrapper

IN KAART: Zo veel kost een huis of appartement in uw gemeente

Wie vorig jaar een huis kocht, betaalde daarvoor gemiddeld dubbel zoveel in Waals- of Vlaams-Brabant als in Henegouwen. Een huis in Vlaams-Brabant kostte gemiddeld 269.633 euro, in Waals-Brabant 267.389 euro, tegenover slechts 134.691 euro in Henegouwen. Een Vlaams huis kostte gemiddeld 234.397 euro.

26 reacties

  • JOHAN KERREMANS

    6 jaar geleden
    hoe groot is dat huis voor die prijs, mijn bouwgrond koste bijna zoveel als een huis als ik hier goed rondkijk, dan moet er nog een woning op gebouwd worden, mijn grond oppervlakte is ongeveer 500M²
  • Marie Vandam

    6 jaar geleden
    Schandalig gewoon!
  • Artuur Lemmens

    6 jaar geleden
    "Knippen en plakken" van artikels van 10-15jaar geleden is niet goed. Zoveel is duidelijk . Klopt niet met de huidige prijzen zoals Ramon Simon hier al opmerkt.
  • Maison Achille

    6 jaar geleden
    Voor 250.000 EUR heb je een mooie villa met zwembad in het Zuiden van Frankrijk. Een sombere rijwoning in pakweg Wevelgem kost je 220.000 EUR plus kosten. En daar zit je dan op een andere grijze gevel te kijken voor de volgende 30 jaar. Man, man, beseft dan niemand hoe lelijk België is.
  • Carla Van Geel

    6 jaar geleden
    rechtstreeks van de eigenaar, via advertentie, via notaris of agentschap..... Hoe dan ook zijn de prijzen hier weergegeven alles behalve juist.