getty
Volledig scherm
© getty

Minstens vijf vluchtelingen onderweg naar Spanje omgekomen

Zeker vier mensen zijn tijdens de overtocht van Marokko naar Spanje in zee verdronken. Volgens de Spaanse reddingsdiensten werden hun lijken gisterenavond voor de kust van Almería uit het water gehaald. Een levend geborgen migrant bezweek onderweg naar het ziekenhuis, klinkt het.

9 reacties

  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Dominique Castelein : Mijn twee kinderen zijn gekleurd en niet blank. Maar ze zijn meer Leuvens dan u en ik. Het kleurtje heeft iets te maken met pigmentatie. Zover gaat uw kennis niet om het verschil te maken tussen pigmentatie en waar iemand geboren wordt en door WIE iemand opgevoed wordt.
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Tis toch ni waar zeker moeten we ons nu schuldig voelen of spijt hebben?Dat de idioten blijven vanwaar ze komen dan zullen ze niet verzuipen.
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Onze beenhouwer vraagt gewoonlijk mag het wat meer zijn
  • johny daneels

    6 jaar geleden
    God heeft de zee geschapen om die mensen op hun continent te houden, de natuur kan je forceren met de gekende gevolgen
  • Paul Boutsen

    6 jaar geleden
    Reobv, ik kan u hierin volledig volgen. Enkel een streng uitwijs beleid en een op onze behoeften afgesteld immigratiebeleid kan vele, vele mensenlevens redden. Laat deze principes overal duidelijk zijn maar helaas is het ganse (economische) vluchtelingen beleid een big business geworden, waar iedereen op de rug van deze mensen geld verdient en de Vlaamse belastingbetaler uiteindelijk voor het gelag moet opdraaien.