REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Gênant: Scarlett Johansson flasht haar edele delen op het vliegtuig

'Avengers: Infinity War' kwam zopas in de zalen, bijgevolg moeten de vele topacteurs van hier naar daar draven om tv-interviews te geven. En dat levert soms opmerkelijk informatie op. Zo bekende Scarlett Johansson in 'Jimmy Kimmel Live' dat ze, ongewild, haar vagina toonde aan een medepassagier op het vliegtuig.

1 reactie

  • Ronald Van der Cruyssen

    6 jaar geleden
    Welke vliegmaatschappij ?
  1. Na voorwaardelijke celstraf voor ‘Temptation’-Megan: ex-verloofde Dennis Roos kent zijn straf in zaak over openlijke geweldpleging
    showbizz

    Na voorwaarde­lij­ke celstraf voor ‘Temptation’-Me­gan: ex-verloofde Dennis Roos kent zijn straf in zaak over openlijke geweldple­ging

    Niet alleen ‘Temptation Island’-ster Megan Desaever (24) moet boeten voor een illegale ‘uitschuiver’. Ook haar ex-verloofde Dennis Roos - bekend van ‘Ex on the beach’ - had het vandaag vlaggen in de rechtbank. De Nederlandse realityster is schuldig bevonden aan openlijke geweldpleging en krijgt daarvoor een werkstraf van 150 uur en een boete van 750 euro. Dat meldt het Nederlandse juicekanaal RealityFBI, dat bevestiging zou hebben gekregen van het Nederlandse Openbaar Ministerie.
  2. Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”
    PREMIUM
    Royalty

    Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”

    “Hij ging wild tekeer met vodka en bier en werd omringd door vrouwen.” Denemarken raakt niet uitgepraat over foto’s van kroonprins Christian (18), die tijdens een feestje alle remmen losgooide. De zoon van koning Frederik (55) wordt vergeleken met zijn vader, die lang bekendstond als ‘verwende partyprins’ en meermaals dronken opstootjes veroorzaakte. Deense royaltywatchers waarschuwen Christian voor zijn gedrag en wijzen op één specifiek gevaar dat grote gevolgen zou kunnen hebben voor de koninklijke familie.