De vrouw die het briefje schreef was met haar kleindochter op weg naar het strand, toen ze 'niet te verklaren geluiden' hoorde uit de slaapkamer van een woning.
Volledig scherm
De vrouw die het briefje schreef was met haar kleindochter op weg naar het strand, toen ze 'niet te verklaren geluiden' hoorde uit de slaapkamer van een woning. © thinkstock

Vrouw reageert op hilarische wijze op preuts briefje van buurvrouw

Een vrouw uit Queensland heeft op briljante wijze gereageerd op een gênant briefje dat een oudere buurvrouw in haar brievenbus had achtergelaten en waarin ze klaagde over “de luide voorstelling” die uit haar slaapkamer kwam, juist toen de vrouw met haar kleindochter langs wandelde.

24 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Ik vind die oma helemaal geen "zuurpruim", en dit is ook niet "preuts": ze tipt gewoon die mensen dat ze volgende keer beter hun raam dicht houden, en daar heeft ze gelijk in. En het antwoord is ook heel netjes en beleefd.
  • pascal de groote

    6 jaar geleden
    Wat het is hou ouder je wordt hoe meer je durft all the way gaan. De jeugd is te preuts die denken alles te weten. Ik hoop dat ik 80 bereik de sexpert.
  • Rudy van Wayenberge

    6 jaar geleden
    Die oma is zo preuts en oud, misschien wel 85 jaar, maar dan is de kleindochter mogelijk dik in de 20....!Het zal haar inderdaad niet (meer) gelukt zijn iets uit te leggen...
  • Gino Trubbels

    6 jaar geleden
    Is de liefde niet mooi ? En een open raam zorgt voor extra ademruimte en extra beurt toch ?
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Liever dat dan geruzie te moeten aanhoren. De meeste kinderen zijn filosofischer ingesteld dan de volwassenen. Als oma zou uitleggen dat er een gesprek bezig is over de vraag : Is het liefde of is het lust, of beide ? Daarna ga ik natuurlijk 'lust' proberen uit te leggen. Zeer moeilijke opdracht! Misschien toch maar gewoon zeggen dat ze de geluidsinstallatie aan het uittesten zijn.