"Mijn twtteraccount zal weer uitpuilen van de verwijten", voorspelt Jean-Marie Dedecker
Volledig scherm
"Mijn twtteraccount zal weer uitpuilen van de verwijten", voorspelt Jean-Marie Dedecker © Benny Proot

OPINIE: "Na wat diplomatiek gekrijs zullen Merkel en de Europese Mandarijnen straks toch weer wegkijken van het onrecht in Gaza"

OpinieSchrijven of spreken over Israël was altijd al klompendansen op een tafel vol met eieren. Door de islamitische terreuraanslagen in het Westen wordt iedereen die nu ook maar opkomt voor de Palestijnse zaak in het Midden-Oosten aan de kant gezet als antisemiet of zelfs Hamashoer, aangepord door de zionistische vergoelijkingslobby. 

82 reacties

  • erik franchitti

    5 jaar geleden
    Freilich van Joods actueel was onlangs in Brugge om foto’s te tonen van de holocaust. Waarom had hij geen foto’s bij van hetgeen de Joden dagelijks uitsteken met de Palestijnen. Van een volk die zich graag ik zelfbeklag rolt zou je meer menselijkheid mogen verwachten..
  • Geert Vermeiren

    6 jaar geleden
    Veel mensen met een normaal rechtvaardigheidsgevoel zullen dit ook zo ervaren, prima opiniestuk!
  • Alan Janssen

    6 jaar geleden
    Ik hoop dat nu eindelijk Europa zelfstandig wordt en geen puppet van de us blijft. Blijkbaar hebben we weinig geleerd 70 jaar geleden... al vind ik de woorden en sommige vergelijking in het stuk ook een provocatie. Maar begrijp wel de frustratie erachter.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Richard Siegfrie. Zo is dat maar de meesten weten daar zo weinig vanaf dat ze zomaar iets zeggen. Hoe afgrijselijk het ook is, uiteraard.
  • jean petermans

    6 jaar geleden
    Een land dat zijn ontstaan te danken heeft aan 6 miljoen moorden, zo kan je het ook stellen.