© DBA

Antwerpse en partner winnen‘Belgium’s Got Talent’ met indrukwekkende dans

De Boomse Natascha Van Es (19) en haar West-Vlaamse vriend Ian Lodens (19), samen het acrobatische duo Tascha & Ian, hebben de finale van Belgium’s Got Talent gewonnen. De prijs: vijftigduizend euro en een bomvolle agenda.

nadb

Ze konden hun oren nauwelijks geloven toen bleek dat ze niet alleen bij de laatste zes van twaalf finale-acts waren, maar dat het publiek hen had verkozen boven DrumSpirit, Twice, Gilles Thiry, Aya Courouble en Mathias Goethals. Natascha, die ‘slechts’ op haar elfde begon met acrogymnastiek, en haar vriend winnen 50.000 euro.

Gilles Thiry, DrumSpirit, Interius Fortitudo, Get Insane, Avant Garde Collective en Aya Courouble kregen de stem van de jury. Twice, Tascha & Ian, Sonita, Leen & Angelo, Mathias Goethals en de CompAni-One werden door de kijkers naar de finale gestuurd.

Zij zetten vrijdag allemaal een laatste keer alles op alles in de finale. Uiteindelijk kwamen Tascha & Ian als winnaar uit de bus. Het duo kon zowel de jury als het grote publiek bekoren met hun emotioneel geladen dans vol moeilijke lifts.

“Ik heb mijn mama beloofd om samen naar de Filipijnen te gaan”, reageerde Ian, die in dat land een grootmoeder heeft die hij nog nooit heeft ontmoet.

LEES OOK: Noah (18) uit Deurne en Natascha (18) uit Boom vanavond in finale ‘Belgium’s Got Talent’: “Wat wij doen is fantastisch om naar te kijken”

© Belgium's Got Talent

© vtm

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER