Winnaars 'Belgium's Got Talent': Tascha en Ian
Volledig scherm
PREMIUM
Winnaars 'Belgium's Got Talent': Tascha en Ian

Eerste interview met 'BGT'-winnaars Tascha & Ian: “En dat terwijl Ian nog nooit had gedanst...”

TVAcrobatische dansers Tascha (19) & Ian (19) hebben het jubileumseizoen van ‘Belgium’s Got Talent’ gewonnen. Dé verrassing van de avond waren ze, want Ian is eigenlijk een gevechtssporter en had tot voor deze wedstrijd nog nooit gedanst. Daarbovenop kennen ze elkaar nog maar één jaar en staken ze zonder hulp van een choreograaf hun winnende act in elkaar. “Dit hadden wij nooit durven dromen”, weenden ze van geluk.

16 reacties

  • Marc Sierens

    6 jaar geleden
    Ze hebben gewonnen ja,maar wat gaat dit stel bijdragen in het showbizz gebeuren,ze zullen zelfs niet worden gevraagd op een pensenkermis
  • Francois Jonckheere

    6 jaar geleden
    Hoogstaande finale. Vermits de winnaars niet werden verkozen door de jury maar via stemming van publiek en kijkers ga ik ervan uit dat alles eerlijk is verlopen. Dikke proficiat aan de winnaars, zij waren spectaculair zonder meer en bijzonder creatief rekening houdend dat zij niet professioneel werden begeleid. Ook andere acts hadden als winnaar kunnen verkozen worden en zouden dat ook verdiend hebben trouwens, maar ja, er kan maar één de eerste zijn.
  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    Het is gewoon makkelijker om een danspaar te laten opdraven ergens, dan zulke grote groepen muzikanten, of stuntmannen, vandaar hun winst. Stellen dat beginnende dansers, zonder techniek en zonder choreografe beter zijn dan olympische atleten is ronduit schokkend. Het meisje staat ook niet echt scherp, als topatlete welteverstaan.
  • Jacques Hillaert

    6 jaar geleden
    Wel beste stuurlui aan de kant , ik vond deze finale van hoogstaand niveau met mensen die allen op hun terrein heel goed zijn, proficiat ze mochten van mij allemaal winnen !
  • Jan Van Dijck

    6 jaar geleden
    Hoe sommige hier reageren is ronduit schandalig en niet netjes ! Ze hebben het dik en dubbel verdient.