Opsporingsbericht na gewapende overal op elektrowinkel: herkent u deze daders?

© federale politie

Op vraag van het parket van Brussel wordt het volgende opsporingsbericht verspreid over een gewapende overval op de winkel Electrostock in Sint-Jans-Molenbeek. Wie de daders herkent, wordt gevraagd om contact op te nemen met de speurders.

“Op vrijdag 9 maart rond 9.50 uur werd een gewapende overval gepleegd bij het openen van de winkel Electrostock in de Ninoofsesteenweg in Sint-Jans-Molenbeek”, luidt het opsporingsbericht. “Twee gewapende daders bedreigden de bediende en eisten de sleutel van de brandkast. Toen ze de inhoud in hun bezit hadden, vluchtten ze weg in de richting van het Henri de Smetplein in Anderlecht.”

Een kompaan kon intussen worden geïdentificeerd en werd aangehouden door de politie. “De eerste dader is van Noord-Afrikaanse origine. Hij is ongeveer 1,75 meter groot en atletisch gebouwd. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een donkere broek, een sweater met lichtkleurige kap en een zwarte lederen jas.”

“De tweede dader is eveneens 1,75 meter groot en atletisch gebouwd. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een jeans en een gewatteerde jas met kap.”

Herkent u deze daders of hebt u meer informatie over deze feiten, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800/30.300. U kunt uw tips ook sturen naar opsporingen@police.belgium.eu.

© federale politie

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen