Het reisje van het Duitse Kiel naar Oslo in Noorwegen op een boot van de rederij Color Line was al bijna weer vergeten, toen de rekening op de mat viel: 12.000 euro.
Volledig scherm
Het reisje van het Duitse Kiel naar Oslo in Noorwegen op een boot van de rederij Color Line was al bijna weer vergeten, toen de rekening op de mat viel: 12.000 euro. © Color Line

Jongen (12) bekijkt paar filmpjes op gsm aan boord van cruiseschip, maar dan komt de rekening: 12.000 euro

ReizenEen paar video's bekijken op een mobieltje aan boord van een cruiseschip is voor een familie uit Berlijn een duur grapje gebleken. Het reisje van het Duitse Kiel naar Oslo in Noorwegen op een boot van de rederij Color Line was al bijna weer vergeten, toen de rekening van de telecomprovider op de mat viel: 12.000 euro.

44 reacties

  • Kobe Hamerlinck

    6 jaar geleden
    Dus iedereen die hier iets zet over dat die jongen op zijn gsm zit tijdens de vakantie beweert zegt eigenlijk dat die nog nooit op vakantie eens met hun gsm zijn bezig geweest. Gooi pas de steen als je zelf perfect bent hé.
  • gretl Victor

    6 jaar geleden
    Dan zit je tussen prachtige fjorden en vind je niet beterdan filmpjes bekijken...
  • Lahcen Oizaz

    6 jaar geleden
    Hopelijk plaatsen de Chinezen een satelliet systeem dat redelijke prijzen aanrekent voor een wereldwijde verbinding.
  • linda thinks

    6 jaar geleden
    een film bekijken op een piepklein schermpje hoe haal je het in je hoofd er zijn genoeg andere dingen te doen op zo een schip
  • roland arents

    6 jaar geleden
    Op reis moet ge niet naar tv kijken, maar werden ze wel goed geïnformeerd ?