Julen Lopetegui kreeg de bons.
Volledig scherm
Julen Lopetegui kreeg de bons. © Photo News

Bondscoach Lopetegui moet opkrassen bij Spanje: "Ik ben intriest", Hierro leidt 'La Roja' in Rusland

WK voetbalJulen Lopetegui (51) is niet langer de bondscoach van Spanje, zo raakte eerder bekend op een persconferentie in het Spaanse basiskamp in Krasnodar. Ongezien, zeker nu 'La Roja' morgen al meteen voor de levensbelangrijke confrontatie tegen Portugal staat. Fernando Hierro (50) zal tijdens het WK de Spaanse selectie leiden.

26 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Als we nu voor de duur van het WK gewoon zouden ruilen. Martinez voor Lopetegui. Dan zijn die Spanjaarden heel solidair uit de nood geholpen.
  • Wouter Van de Walle

    6 jaar geleden
    Wat een geneut overMartinez alweer.. 20 matchen met België waarvan 1 verloren, zijn allereerste match toen hij maar 3 dagen tijd had om alle spelers klaar te stomen. Nadien al 19 matchen ongeslagen.. Enkel Spanje doet beter ;)
  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    wat hebben mensen tegen Martinez, ja nu weet ik het hij heeft Radja niet opgeroepen. maar heeft wel 19 ongeslagen wedstrijden gespeeld met België waarvan 14 gewonnen en heeft op 20 wedstrijden 1 keer verloren. dus is dat niet slecht maar mss moeten die klagers hieronder maar eens bewijzen dat ze het beter kunnen doen.
  • Florent Marien

    6 jaar geleden
    Spelers mogen wel van club veranderen tijdens het WK, waarom oefenmeesters niet? Nu gaan we zien of de theorie van Jan Mulder ( trainers hebben weinig invloed op het spel van het elftal ) bewaarheid wordt.
  • Kristof Van Impe

    6 jaar geleden
    Goed gezegd Rudi, hahahaha, dan was ons probleem direct opgelost...