Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Serveerster verpest vaderdagdiner door kok te vragen op burger te spugen

Een man uit New York hield gisteren een vervelende nasmaak over aan een vaderdagetentje nadat hij op de rekening iets opmerkelijks had gespot. Tussen de ingrediënten van zijn hamburger had de serveerster een speciaal verzoek aan de kok geplaatst: "spuug er alsjeblieft op". Die actie kostte de vrouw naar verluidt haar baan.

12 reacties

  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    10-15% lees ik hier. Dat is toch al lang geleden denk ik. Ik kan je aanraden om minstens 15% te geven en liefst 20%, dat is de gangbare prijs tegenwoordig.
  • chelle db

    6 jaar geleden
    Het is niet omdat de serveerster dit vraagt aan een kok dat die het dan ook daadwerkelijk doét he. Als ze écht wou dat het gebeurde had ze het stiekem zelf wel gedaan. Dit lijkt me meer het uiten van frustratie; die vent zal tijdens de bestelling niet al te vriendelijk geweest zijn toen de verwarring plaatsvond. Niet dat ze daarom niet in fout is natuurlijk. Ontslag lijkt me wel op zijn plaats in dit geval maar dat is aan de baas om uit te maken.
  • censor

    6 jaar geleden
    ach ja was het niet de bedoeling die "burger" iets meer smaak of smeuerig te maken, tevreden klanten moet men soigneren niet ?
  • jintha peeters

    6 jaar geleden
    de kok ook ontslagen als hij dit deed
  • Ludo Wouters

    6 jaar geleden
    Wanneer de klant kiest om geen 15% foot te betalen, krijgt hij bij zijn volgend bezoek zeker wat spuug op zijn eten. Voor Europeanen is dat fooi systeem absurd en vaak vergeten we dat in de US het in feite loon is.