AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Onze Chef Voetbal vergeet maar al te graag de schreeuwlelijke eerste helft, want: "Op deze ploeg raak je zo snel verliefd"

WK voetbalHet deed pijn aan de ogen - de eerste vijfenveertig minuten van de Rode Duivels op dit WK. Roberto Martínez weet het aan "schrik" en "frustraties". Mertens brak de ban, Courtois redde de meubelen. Maar zoals zo vaak onthoud je van deze jongens hun weergaloze klasse - prachtgoals, waren het. Je raakt zó snel verliefd op deze ploeg waardoor je even makkelijk blind kunt blijven voor hun tekortkomingen.

38 reacties

  • grootaert rené

    6 jaar geleden
    Geen geestdrift in de ploeg,veel te trage opbouw en niet naar doel tegenstander in tegenstelling met enthousiaste Panamézen.Er zal Anders dienen. Te worden gespeeld tegen geestdrift igeTunesiers en Britten!
  • baziel roezemoes

    6 jaar geleden
    Eden Hazard is de beste speler van de Belgische ploeg maar ook de beste in het uitlokken van gele kaarten aan de tegenspelers. Slechtste scheidsrechter en koppig baasje.
  • Johan Vanderbeke

    6 jaar geleden
    Goed of slecht spelen, we blijven toch maar winnen. Dat was onder de vorige trainers toch anders. Wat hebben ze toch tegen die Martinez. Altijd afbreken en negatieve commentaar geven. Nooit is het goed. Vlamingen zijn een volk verzuurde azijnpissers.
  • Jan Roesems

    6 jaar geleden
    Als de Belgen nu de bal nog "onvoorwaardelijk" rondspelen van medemaat naar medemaat dan zit het goed. Lukaku is een krachtspits die misschien nog wat meer "vóór " zijn verdediger moet kruipen dan zal hij nog meer scoren.Maar vooral de luie en arrogante momenten moeten eruit.
  • Vincent Hoornaert

    6 jaar geleden
    Slaapwandelvoetbal noem ik zoiets!