De Amerikaanse president Donald Trump heeft de intentie om Chinese goederen extra te belasten met 10 procent, of 200 miljard dollar. Het gaat om een reactie op de Chinese tegenmaatregelen na de eerste Amerikaanse heffingen.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump heeft de intentie om Chinese goederen extra te belasten met 10 procent, of 200 miljard dollar. Het gaat om een reactie op de Chinese tegenmaatregelen na de eerste Amerikaanse heffingen. © REUTERS

Trump dreigt met extra importheffingen van 200 miljard dollar op Chinese producten

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de intentie om Chinese goederen extra te belasten met 10 procent, of 200 miljard dollar. Het gaat om een reactie op de Chinese tegenmaatregelen na de eerste Amerikaanse heffingen. Dat meldt het Witte Huis.

25 reacties

  • Walter Kennes

    6 jaar geleden
    jos beverke.... als ze in amerika 2 tot 3 jobs moeten doen om rond te komen....wat is dan het verschil?
  • frans Venloo

    6 jaar geleden
    Hier krijgen de bedrijven om te blijven cadeautjes ( lees belastingsgelden ) van de regering en nadien trekken ze toch naar het buitenland . Nee liever Truimp en zoals hij zegt Amerika eerst .
  • joseph verbeke

    6 jaar geleden
    In Belgie zijn we anders .Wij blijven die Chinese brol verder kopen.Goederen die tegen minimum betaalde mensen geproduceerd wordt maar .....is goedkoop!Syndicaten zijn er rap bij hier voor wantoestanden hier in Belgie maar wat van ginder komt is lijkt normaal!
  • roger reniers

    6 jaar geleden
    deze president mag Erdogan een handje geven, hij werkt zich steeds meer en meer op als een echte dictator en niemand ziet het
  • john nauwelaerts

    6 jaar geleden
    hebben trump zijn bedrijven ook last van de eventuele importheffingen tegen amerikaanse bedrijven ?