Edegem 24/05/2016, trouw guy van sande met Nathalie Vergauwen te gemeentehuis Edegem (picture by Florian Van Eenoo/photonews) picture not included in contract
Volledig scherm
Edegem 24/05/2016, trouw guy van sande met Nathalie Vergauwen te gemeentehuis Edegem (picture by Florian Van Eenoo/photonews) picture not included in contract © Photo News

Nóg een rechtszaak voor Guy Van Sande: huwelijksfeest na 2 jaar nog altijd niet betaald

ShowbizzGuy Van Sande (55) moet binnenkort niet één maar twee rechters in de ogen kijken. Wat niemand wist: er lóópt al een - financieel - geding tegen de gevallen acteur. Meer dan twee jaar na zijn chique huwelijksfeest heeft Guy z’n factuur nog altijd niet betaald.  

82 reacties

  • paul remy lemmens

    6 jaar geleden
    de pers heeft geen recht om private dingen aan de klok te hangen , of zijn feest betaald is of niet is alleen roddel
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    @Cor Dierckx, hij moet niet naar een jobke soliciteren hij heeft nog een open job staan maar daar zwijgen ze in alle stilte over tot hij zogezegt clean is. Hij was bij NVA en is voorlopig zogezegt geen lid meer.
  • Thomas Christiaens

    6 jaar geleden
    Heb echt te doen met zijn vrouw. Da kind verdient beter. Een echte man bvb.
  • Christian Deckers

    6 jaar geleden
    Dus 1 rol in Zone Stad zou de hele boel financieel staande kunnen houden??? Geen slecht jobke lijkt me.
  • Artuur Lemmens

    6 jaar geleden
    Het lijkt me dat deze onbekende BV te veel boven zijn stand heeft geleefd en nu terecht op de blaren moet zitten .Als elk smoeltje dat op het witte doek verschijnt meent recht te hebben op een rode loper, is ie wel heel naïef. Zijn zogezegde BV-vriendjes zullen wel eens goed gelachen hebben tijdens zijn nog niet betaald duur trouwfeestje!