De Noord-Koreaanse leider zou in deze auto in Beijing zijn vervoerd. Hier rijdt hij de poort van het het Diaoyutai Staatsgastenhuis in Beijing binnen.
Volledig scherm
De Noord-Koreaanse leider zou in deze auto in Beijing zijn vervoerd. Hier rijdt hij de poort van het het Diaoyutai Staatsgastenhuis in Beijing binnen. © REUTERS

Kim Jong-un zoekt steun van China na historische top met Trump

De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft vandaag de Chinese president Xi Jinping ontmoet. De Chinese staatstelevisie toonde foto's van de twee staatshoofden tijdens een officiële ceremonie in de Grote Zaal van het Volk in Peking.

4 reacties

  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Hebben samen naar de berichtgeving in verband met de top gekeken, lachen gieren brullen met Trumpke natuurlijk, nóóit zo een naïef kieken gezien die overal intrapt, en er nog fier op is.
  • joseph verbeke

    6 jaar geleden
    Nu nog een bezoekje aan Poetin en de buren van Noord Korea zijn dan gerust dat hun gebuur zich niet laat opvrijen door de VS.
  • Rudi De Groof

    6 jaar geleden
    Misschien wel Jef Heffens. Hij is ook meer en meer een 'showbizz' figuur aan het worden, en ik denkt dat hij daar van geniet. Hij loopt inderdaad met een plannetje rond, maar het welke? Het zou me niks verbazen als hij zijn Noord Korea te koop aanbiedt.
  • Jef Heffens

    6 jaar geleden
    Wat zijn de afspraken tussen Xi Jinping aan Kim Jung un? Dat Kim Jung Un straks over gans Korea zal mogen heersen maar dan als een Chinese provincie?