Cristiano Ronaldo.
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo. © AFP

Ex-ploegmaat van Cristiano Ronaldo: "Zeg gewoon 'nee' als hij vraagt om naar zijn huis te komen"

WK voetbalDé man van de eerste speeldag op het WK is niet Romelu Lukaku of Harry Kane, maar wel Cristiano Ronaldo. De Portugees scoorde drie keer tegen Spanje in wat voorlopig ook de meest beklijvende partij van deze Wereldbeker was. Ronaldo is inmiddels 33, maar 'CR7' blijft de glansprestaties opstapelen. En dat is geen toeval volgens Ronaldo's ex-ploegmaat Patrice Evra.

54 reacties

  • didier de coster

    6 jaar geleden
    marc camp aub hé, doe ne keer normaal als ge commentaar geeft , ronaldo is gewoon ne echte topper , kijk naar zijn cijfers , niemand zal beter doen , kom hé jongen of soms teveel gedronken , da kan ook ; cobw
  • Triz Forlin

    6 jaar geleden
    Cristiano Ronaldo is veruit de beste voetballer aller tijden, in een mindere ploeg dan argentinie presteert hij beter dan penassi
  • Chris Molden

    6 jaar geleden
    Ik ben Barca fan maar ja Cristiano Ronaldo is gewoon de betere voetballer, hij staat er in de grote wedstrijden.
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Dat er hier zijn die hem een topper vinden, is gewoon om mee te lachen. Niets beter dan eender welke andere voetballen. Het is een palmehouten vent op het veld, laat zich gemakkelijk vallen. Het enige dat hij wel heeft, een hele goede traptechniek. Maar dat is dan ook alles.
  • Christian Deckers

    6 jaar geleden
    Wat betreft belastingen en zo: vooraleer je er véél kan ontduiken, heb je er op allerlei manieren ook al véél betaald. Met alle plussen en minnen meegerekend denk ik dat Ronaldo en vele andere rijken toch nog altijd een bijdrage leveren, de overheid aan een plus helpen dus. Als iedere burger zijn overheid aan een plus helpt, zie ik geen probleem. Het ging echter over voetballen, en dat kan Ronaldo wel degelijk.