Het kan nooit kwaad om eens stil te staan bij uitgaven waar u... niet bij stilstaat.
Volledig scherm
Het kan nooit kwaad om eens stil te staan bij uitgaven waar u... niet bij stilstaat. © Shutterstock

Zo bespaart u de komende tien jaar tot 9.700 euro

SparenWie de moeite neemt om enkele terugkerende uitgaven onder de loep te nemen, kan jaarlijks een mooi bedrag besparen. Hou die oefening tien jaar vol en u houdt een stevige som geld over.

14 reacties

  • james vroman

    6 jaar geleden
    gooi alle onnodige verzekeringen de deur uit , verander van bank , ga winkelen over de grens , koop zo veel mogelijk 2 de hands of bij de beslag rechter , leen niet , gebruik regenwater , doe aan ontspullen ,vermijd elektrische toestellen vergelijk de prijzen van artikelen eerst online , koop zo weinig mogelijk in het stadscentrum of in buurtwinkels ,zeg zoveel mogelijk abonnementen op ...je kan op zoveel besparen ...
  • Dirk Vregels

    6 jaar geleden
    Doe je aankopen over de grens en je besparing zal minimaal 30% bedragen op boodschappen, 45% op elektrische toestellen webkortingen kunnen oplopen tot 60%. Dus als je veel wilt besparen koop je niets in Belgie.
  • Jan Heyvaerts

    6 jaar geleden
    Ik neem nooit een reisverzekering, ik doe niet aan pensioensparen, mijn stroomverbruik is zo goed als nul dankzij zonnepanelen en via het werk heb ik een hospitalisatieverzekering. Besparen is er voor mij niet echt bij.
  • Sven Kerstens

    6 jaar geleden
    Koop niet elk jaar een smartphone, minstens 500 per jaar in je zak.
  • iris dalen

    6 jaar geleden
    Inderdaad Ingrid, over de grens is alles goedkoper. Achterlijke en verouderde prijzen in Belgie.