Belga
Volledig scherm
© Belga

Auto crasht tegen paal en vat vuur in Doornik: bestuurder komt om

Bij een verkeersongeval in Doornik is gisterenavond de bestuurder van een wagen om het leven gekomen. Dat is vernomen van de hulpdiensten.

2 reacties

  • Jean Caers

    6 jaar geleden
    Ja,er gaan er nog veel gecremeerd worden in een "propere" benzine auto.Eventjes testen,een emmer met 10cm benzine in en een emmer met 10cm diesel in.Wedden dat uw doosje lucifers te klein gaat zijn voor de diesel te ontsteken.......
  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Bij diesel had je zulke problemen niet...
  1. Foto’s van luxeleven op Tenerife doen Blankenbergse kapper Dylan L. (28) de das om: “Hij pronkte met wagen van 117.000 euro op Instagram”
    PREMIUM

    Foto’s van luxeleven op Tenerife doen Blanken­berg­se kapper Dylan L. (28) de das om: “Hij pronkte met wagen van 117.000 euro op Instagram”

    Hij had het hazenpad al gekozen, toen de rechter in Brugge hem eind december vorig jaar bij verstek veroordeelde tot een effectieve celstraf wegens nieuwe drugsfeiten. Maar de Blankenbergse kapper Dylan L. (28) deelde gretig foto’s van het leventje dat hij intussen leidde op Tenerife. Met een Mercedes C63 én een gepersonaliseerde nummerplaat als ultiem symbool van al die luxe. Dat gepoch deed hem zaterdag de das om. Portret van een kapper met losse handjes, die vorige week nog genoemd werd in een zaak rond smokkel van drugs in de gevangenis van Brugge.
    Blankenberge
  2. Heidi De Pauw stopt na ruim 12 jaar als CEO bij Child Focus

    Heidi De Pauw stopt na ruim 12 jaar als CEO bij Child Focus

    Heidi De Pauw (52) kondigt aan dat ze vertrekt bij Child Focus, de Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen. De Pauw stond ruim 12 jaar aan het hoofd van de organisatie, maar “wil nu haar loopbaan een nieuwe richting geven en haar competenties inzetten voor andere projecten.” De raad van bestuur van Child Focus heeft intussen Nel Broothaerts aangeduid als opvolger van De Pauw. Die laatste blijft wel in functie tot 31 augustus 2024.