Cathérine (30) werd vermoord door haar partner Abdel Z.
Volledig scherm
Cathérine (30) werd vermoord door haar partner Abdel Z. © Repro ASD

Man krijgt 17 jaar voor neersteken van echtgenote: "Mijn dochter zal moeten opgroeien zonder ouders"

In de zaak rond de moord op Cathérine A. (30) heeft de dader Abdel Z. 17 jaar gekregen voor doodslag, een bevestiging van de strafmaat in eerste aanleg. Het hof oordeelde dat er geen voorbedachte rade was. 

8 reacties

  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Maar góed dat het meisje opgroeit zonder het monster dat haar moeder voor haar ogen SLACHTTE, je bloedeigen kind opzadelen met een levenslang trauma.Mag je leven een hél worden tot in je kist, élke dag!Telkens je je kind ziet mag de herinnering aan je slachting je leven lang achtervolgen als een duivel!En justitie?Hopeloos!
  • Patrick Coens

    6 jaar geleden
    17 jaar en neem in acht dat hij een derde moet zitten is een goede 5 jaar en hij komt buiten ,want hij zal het slachtoffer uithangen en bij zijn dochtertje willen zijn ge kent die zever toch ,het gerecht op zijn best
  • jeannine avonds

    6 jaar geleden
    Dat heeft hij zelf in de hand gewerkt, spijt komt te laat en hopelijk is zijn dochtertje een beter mens dan hij als ze volwassen wordt
  • Ronald Rutsaert

    6 jaar geleden
    Eerst neergestoken en dan de keel overgesneden,maar geen voorbedachtheid....de Belgische rechtspraak weer op zijn best! Binnen 5 jaar is die schoft vrij !
  • Wilfried Van der Jeught

    6 jaar geleden
    Levenslang was niet teveel geweest!