Opgelet: die Belgische vlag -uit uw raam kan u duur komen te staan.
Volledig scherm
Opgelet: die Belgische vlag -uit uw raam kan u duur komen te staan. © Masscho / Belga

Opgelet: Belgische vlag uit uw raam en/of hoesjes rond uw autospiegels kunnen u duur komen te staan

Fiscaal expert Michel Maus waarschuwt in een column op de site van Radio 1 voor de mogelijke "fiscale owngoal": belasting moeten betalen op het uithangen van een Belgische vlag omdat er reclame voor een biermerk op staat. En de politie laat weten dat ook de tricolore spiegelhoesjes voor auto's tot een boete kunnen leiden.

571 reacties

  • REDOUAN Kabbal

    6 jaar geleden
    Door een Waal? En dan zeggen ze BHV,Walen eigen en Vlamingen eigen. Één pot nat,zolang dat de Vlamingen maar moeten betalen en de Walen incasseren is het allemaal goed
  • Werner Burgerhout

    6 jaar geleden
    Dit is te belachelijk voor woorden.
  • jan arnouts

    6 jaar geleden
    Zulke achterlijke regels bestaan dan ook alleen maar in F.cking belgie. Heb m’n Belgische pas al lang ingeruild, gelukkig maar
  • John Ulmer

    6 jaar geleden
    Dus: een vlag met logo van een biermerk aan je voorgevel hangen mag niet, maar je gazon vooraan afrijden met een t—shirt van dezelfde biermerk wel ?
  • guido evers

    6 jaar geleden
    Michel Maus, roden hond, aan de galg er mee. Fiscaal expert ? Nee, een dikke onnozelaar die zelfs niet weet of een voetbal rond of vierkant is. Mogen wij, brave Belgen, eens uw belastingsaangiften komen controleren ? Ik geef u een goede raad : blijf tot na het WK van de straat, want iedereen is nu in staat om u eens deftig aan te pakken !