© BFM

Zwaar ongeval op E34: moeder (70) en zoon (46) komen om het leven

Op de E34 in Oelegem is dinsdagochtend een zwaar ongeval gebeurd in de richting van Antwerpen. Een moeder en haar zoon kwamen daarbij om het leven. Twee personenwagens en een vrachtwagen waren betrokken bij het zware ongeval. Omstreeks 9.45 uur gebeurde in de staart van de file nog een aanrijding.

tdk, brip

“Een bestuurder is ingereden op een auto in een stilstaande file. Daardoor werd die auto gekatapulteerd tegen de vrachtwagen die voor hem stilstond. De twee inzittenden in de auto hebben de knal niet overleefd”, legt Guy Theyskens van de federale politie uit. “De bestuurder van de auto die op de file inreed is lichtgewond, de vrachtwagenchauffeur is ongedeerd.”

De dodelijke slachtoffers zijn een 70-jarige moeder en haar 46-jarige zoon. De chauffeur die het ongeval heeft veroorzaakt is een 19-jarige Nederlander.

De weg was er ruim drie uur lang versperd. Aangezien er twee dodelijke slachtoffers vielen, moest het parket ter plaatse komen met een verkeersdeskundige en werd het ongeval in kaart gebracht met behulp van fotogrammetrie vooraleer er kon worden getakeld.

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER