Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Waarom vrouwen hun schaamhaar scheren

In de loop van de geschiedenis is er iets vreemds gebeurd: er is een trend ontstaan bij vrouwen om hun schaamhaar aan te pakken. Wie het niet volledig wegschoor, trimde het tenminste wat bij. Maar hoe komt dat eigenlijk?

73 reacties

  • Andy De Schieter

    6 jaar geleden
    Dat je de natuur maar moet laten doen is dik belachelijk. Het is ook niet natuurlijk om je met water en zeep te wassen, dus ook maar niet meer wassen dan ? Het haar op je hoofd laat je toch ook niet voor altijd groeien hé ? Als er haar op de preut staat, dan blijf ik daar ver van weg, zo simpel is dat. Waarom zou je niks mogen zien ? De schaamluis ook maar terugbrengen dan ? Want schaamluizen leven enkel in de schaamstreek van de mens, dat is ook natuurlijk.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Wat mannen vinden doe ik niet aan mee ik vind dit vies vuil zo een bos haar bij vrouwen en mannen glad geschoren of ik begin er niet aan!
  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Het zou veel beter zijn dat sommige vrouwen zich zouden wassen s'morgens voor naar het werk te gaan. In plaats van alleen een bus parfum te gebruiken . Veel gezonder en veel properder . Heb het genoeg meegemaakt en geroken.En geloof me,het is niet prettig werken zo.
  • Gilbert Geldof

    6 jaar geleden
    Ten eerste, het ruikt niet lekker. Ten tweede, je krijgt haren in je mond tijdens het beffen, Ten derde, Ik zie graag het onderdeel, zonder dat daar een oerwoud rond staat.
  • Jil Heirman

    6 jaar geleden
    Een artikel dat gaat over iets dat vrouwen opgedrongen wordt, en dat dat eigenlijk niet hoort, en wat geeft dat: een horde mannen die over elkaar struikelen om weer maar eens hun agressieve meningen aan vrouwen op te dringen. Ongelofelijk. En uiteraard ontbreken de vele beledigingen aan “vieze” vrouwen (omdat ze niet scheren) ook weer niet.