RV
Volledig scherm
© RV

Trucker die ziekenwagen verplaatste heeft klacht aan zijn broek: "Ambulanciers geholpen door weg vrij te maken"

De man die gisteren zijn vrachtwagen heeft verlaten om een ziekenwagen te verplaatsen in Antwerpen, vindt de kritiek op zijn actie ongepast. Volgens Frederik Penneman stond er achter zijn truck een rij met toeterende auto’s en wilde hij alleen maar helpen. De ambulancedienst Ambulancecentrum Antwerpen (ACA) kan de parkeergeste van de leverancier niet appreciëren en heeft een klacht ingediend bij de politie.

169 reacties

  • Dirk Van Brussel

    5 jaar geleden
    Cyriel, een ambulance die een interventie doet beboeten ze niet !!
  • Geert Landsman

    5 jaar geleden
    Ambulanciers misbruiken hun toelatingen steeds. Ze rijden zinlooos met zwaailichten op als er niets aan de hand is, zie het alle dagen en de politie doet er niets aan. Ze parkeren overal ook als het niet nodig is om een terraske te doen!
  • Katherine Baker

    6 jaar geleden
    Als ik in een andere auto kruip om hem 'weg te zetten' of een toerke rond het blok te rijden of zo, zonder toestemming van de eigenaar of bestuurder, is dat geen diefstal ?
  • Katherine Baker

    6 jaar geleden
    Ik zal mij dan ook geregeld in een vervoermiddel zetten die in de weg staat, gebeurt regelmatig in Gent: verschillende (niet-prioritaire) wagens staan dubbel geparkeerd met de motor draaiende omdat ze een 10-tal minuutjes iets moeten afgeven .... of omdat ze te lui zijn om een gratis ticket te halen 5 meter verder aan de automaat .... Tja, als iedereen zo gaat beginnen ... ?
  • Cyriel goossens

    6 jaar geleden
    Boete voor bestuurder ambulance om fout te parkeren alhoewel er plaats genoeg was en ook nog een omdat de contactsleutel blijkbaar nog op het verlaten voertuig zat. Goossens François - Grote Vreunte 35 - 3473 Waanrode.