Google Street View
Volledig scherm
© Google Street View

Fietser zwaargewond na aanrijding met vluchtmisdrijf in Antwerpen: even uitstappen om slachtoffer opzij te leggen en dan doorrijden

In Antwerpen is gisterenavond een 40-jarige man zwaargewond geraakt toen hij op de fiets werd aangereden door een wagen op het kruispunt van de Luitenant Lippenslaan met de Binnensingel. Dat meldt de Antwerpse lokale politie. De bestuurder van de wagen pleegde vluchtmisdrijf. 

98 reacties

  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    Wie in autostad Antwerpen met de fiets durft rijden, is werkelijk zijn leven beu, de cijfers bewijzen het: verdubbeling van het aantal verkeersdoden en zwaargewonden. En het straffe van de zaak is dat De Wever dan nog kritiek heeft op het autoluw verkeersbeleid in Gent. Fietsen en auto's gaan niet samen in vele grote steden, dat is al lang bewezen, enkel de N-VA snapt het nog steeds niet.
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    In zulke gevallen moet de eigenaar van het bedrijf verantwoordelijk gehouden worden ook al bestuurde hij / zij de wagen op dat moment niet ! En het zou voor dit bedrijf onmogelijk gemaakt moeten worden om nog een bedrijfswagen in te schrijven , dan moeten ze maar leasen ! Er wordt veel te veel misbruik van bedrijfswagens gemaakt om niet gepakt te worden bij overtredingen !!
  • Geert Landsman

    6 jaar geleden
    Bedrijf verantwoordelijk stellen of zelfs sluiten. Waarom is de wet nog steeds niet aangepast door Geens dat ze mensen meteen opsluiten bij een misdrijf?
  • Piet Vanderhaagt

    6 jaar geleden
    Hun advocaat zal wel zeggen dat het een late april grap was en de vrijspraak vragen... kan hier allemaal...
  • Hans Moerman

    6 jaar geleden
    De lichten daar moeten eens worden afgesteld want daar rij ik bijna dagelijks iemand omver omdat de fietsers groen hebben en voetgangers rood